Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΟΚ στο κέντρο της Αθήνας- Απήγαγε 16χρονο, τον έδεσε και τον ΒΙΑΖΕ

ΣΟΚ στο κέντρο της Αθήνας- Απήγαγε 16χρονο, τον έδεσε και τον ΒΙΑΖΕ

​Μία απίστευτη ιστορία βουτηγμένη στην παρανομία έγινε γνωστή από την αστυνομία, την Δευτέρα. Ένας 16χρονος από το Πακιστάν έπεσε θύμα αλλεπάλληλων βιασμών από έναν 27χρονο ομοεθνή του!
Συγκεκριμένα, ο ανήλικος περπατούσε στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 στην οδό Σατωβριάνδου όταν ξαφνικά τον πλησίασε ο δράστης, ο οποίος τον ξυλοκόπησε και τον λήστεψε!
Μάλιστα, ζητούσε από τους συγγενείς του 3.500 ευρώ για να τον απελευθερώσει. Καθ΄ όλη την διάρκεια της παραμονής του στο διαμέρισμα του δράστη στο κέντρο της Αθήνας ο 16χρονος έπεσε θύμα αλλεπάλληλων βιασμών. Γείτονες του δράστη αντιλήφθηκαν πως κάτι άσχημο συμβαίνει στο σπίτι ακούγοντας τις φωνές του νεαρού και κάλεσαν την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί βρήκαν τον ανήλικο δεμένο, κακοποιημένο και με εμφανή τα χτυπήματα στο πρόσωπο. Να σημειωθεί ότι ο 27χρονος δράστης είχε απασχολήσει  και στο παρελθόν για σωματικές βλάβες και ληστείες, ενώ ο 16χρονος έχει πέσει σε αντιφάσεις σχετικά με την ηλικία του και τη χώρα καταγωγής του καθώς κατά το παρελθόν έχει δώσει διαφορετικά στοιχεία.